joi, 12 iunie 2008

Relief...

...astazi am fost sincera. Nu ca n-as fi si in alte zile...cu ceilalti. Dar astazi am fost sincera in primul rand cu mine. M-am analizat si am zis ca e timpul sa si fac ceea ce vreau ... si ca ceea ce vreau nu este rau sau interzis sau mai stiu eu ce...dimpotriva: face bine familiei, prietenilor (in special celei mai bune) si in mod deosebit imi face bine mie.

Totul a pornit cred ca de ieri,...cand, trecand printr-un exercitiu de relaxare, mi-am creat o so-called "secret garden". E bine in locusorul ala,...e bine pentru mine si gandurile mele. Si mai bine e, ca mi-am dat seama ca lipsea ceva, ce exista insa de prea mult timp in viata mea reala... . Asha ca azi am eliminat acel lucru (sau persoana)...si ma simt minunat. I guess it's better later than never. La post-ul asta merge melodia de mai jos....

4 comentarii:

Arina spunea...

heyyy!
si u esti pe friend-vibe! :))

M spunea...

can't read this! buttt LOVE THE SONG :)

xx.M

www.bellesandrebelles.blogspot.com

thanks for stopping by and commenting on my blog xox

Anonim spunea...

Thank you sweety :) Yeah that seams to be a nice outfit hehe :)


http://mirelamededovic.blogspot.com/

CAT WRANGLER spunea...

heyy thanks for the lovely comment. even i dont know what are you talking about in post but i think it was a great post with something good you put on the bottom. i love the music video ;) cheers!

Shortcuts