sâmbătă, 31 mai 2008

Campania...electorala (?)

Iata ca suntem in weekend-ul de alegeri.

Joi spre vineri noaptea se incheiase oficial campania electorala (sau mai bine zis, cea de improshcat cu noroi in stanga si-n dreapta fara sa te gandesti la alegatorul ala cretin pe care oricum il vei pacali...sau care oricum nu are de unde sa aleaga ceva "solid" sau in care sa se increada....dar ce conteaza-noi vrem partea de cashcaval)

Ma bucuram si eu deci de doua zile de liniste (da,..statul in centru are si dezavantajele sale) si de lipsa culorilor care, cu toate ca ai ochelari de soare, iti cam deranjeaza retina (portocaliu, galben, verde....mai toate neon), de lipsa pliantelor pe care scrie "am grija de spatiile verzi", dar stau intinse pe trotuar cu miile si creaza gunoaie. Ma bucuram ca am scapat si de cantecele de genu "Iarba verde de acasa"(cam ironic pt Bucuresti) sau de rap-uri jalnice pe comanda. Din pacate insa nimeni nu s-a oprit. Ba parca cei care faceau marketingul asta (ilegal in mom. respectiv) lucrau mai cu zel. (Oare ei chiar cred in ceea ce fac?)
M-as fi oprit sa-i intreb daca stiu ca se incheiase perioada de campanie...dar n-aveam timp,...si din pacate, nu ajuta pe nimeni.

Ma bucur ca in Bucuresti au mai aparut banci(de stat pe ele, ca de celalalte e plin oricum) si scuaruri cu mese de shah (pe la Tineretului) si in sectorul 1 au aparut ghivece supradimensionate in care sunt plantati niste copacei care oricum sa moara cu zile in caldurile care urmeaza, fiindca nu vor fi ingrijiti. Macar in campanie sa se schimbe ceva aici. Probabil ca in 4 ani iara o sa vedem ceva nou in capitala. Mi-ar fi placut o interventie pre-alegeri si in centrul vechi....dar ce sa-i facem, nu prezinta interes pentru actualii/viitorii alesi. Pacat! Ar putea fi atat de frumos orasul asta! O dovedeste trecutul!

2 comentarii:

sketchelfe spunea...

Dap, si cand credeam si eu ca scapasem de haitele de propangandisti de la gurile metrourilor...


Alta chestie funny despre campania electorala:
http://blind-girl.blogspot.com/2008/05/electorale.html

besiuta1 spunea...

sper sa termine cu centru vechi de renovat,este pacat sa arate asa,nu stiu daca mai exista o tara din Europa,cu asa centru istoric,oricum multe claditi istorice au fost daramate.

Shortcuts